Engem az foglalkoztat, hogyan lehet együtt többet elérni. Azt gondolom, hogy ehhez önmagunk és a másokhoz minket fűző kapcsolataink megértésén át vezet az út. Ez szabadságot és irányítást ad a kezünkbe. Ez vezetett engem is vezetői pozícióból a segítői szakmába, azon a felismerésen át, hogy saját boldogságomért és kiegyensúlyozottságomért minden pillanatban tehetek. Közösségekben – legyen az egy csapat, csoport vagy család – pedig azt tapasztalom, hogy a minőségi kapcsolatokat partnerségre, transzparenciára és bölcsességre érdemes építeni.

Évekig foglalkoztam pénzügyesként a vállalati stratégiai kérdésekkel, azzal, hogyan lehet sikeres és hatékony egy cég. Vezetőként folyamatosan az foglalkoztatott, hogy mikor működik jól egy csapat, hogyan lehet kiválóan teljesíteni és közben még jól is érezni magunkat. Első kézből tapasztaltam milyen amikor egyértelmű célok és felelősségek vannak, transzparencia működik és van tere a személyes kapcsolódásnak. Meg azt is amikor ezekből valami hiányzik… 

10 éves vezetői karriert hagytam magam mögött 2019-ben amikor úgy döntöttem teljes mértékben a szenvedélyem lesz a munkám. 

Ez a szenvedély csapatban és csapatokkal dolgozni azért, hogy jó legyen munkában lenni, hogy mindenki kihozhassa magából a legtöbbet, és igazi közösségek alakuljanak ki.

Ebben szeretném támogatni azokat, akikkel van szerencsém együttműködni, minden elméleti és gyakorlati tapasztalatom segítségével.

Tapasztalatom

10 év vezetői tapasztalat helyi és régiós csapatok vezetésében FMCG pénzügyi és kereskedelmi területen.

Több száz óra coaching és tréning a legkülönbözőbb iparágak (bank, gyógyszeripar, média, kereskedelem, FMCG) kis, közepes és nagyvállalatainál.

Végzettségeim

Szervezetfejlesző Team Coach – Ascon Consulting & Gestalt Coaching Center

Action Learning Team Coach – HR Partner Consulting

Gestalt Coach – Gestalt Coaching Center

ACT módszertan – Brief Interventions for Radical Change – Focused acceptance and commitment therapy | 8 hetes online kurzus – Praxis Continuing Education, Kirk Strosahl PhD, Patti Robinson PhD

Tréner – Grow csoport

Proaktív Business Coach – Pro-Bona Coaching és Tréning

Műszaki Menedzser MSc – Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem